Som
es im-perfect®

Som una marca de conserves vegetals compromesa amb la sostenibilitat ambiental i la justícia social. Al nostre obrador elaborem patés vegetals, melmelades i salses amb fruites i verdures de proximitat descartades del circuit comercial per ser imperfectes, per caigudes de preus o per excedents de producció. A es im-perfect® les reinventem i els donem un nou valor a través d’un model sostenible basat en els principis de l’economia circular. A més, l’obrador d’es im-perfect® és un espai d’inserció sociolaboral per a persones en situació de risc d’exclusió social.

Un projecte de la Fundació Espigoladors

es im-perfect® és l’empresa d’inserció laboral i de transformació alimentària de la Fundació Espigoladors, una organització sense ànim de lucre que actua sobre tres necessitats socials a través d’un model innovador i empoderador: lluitar per l’aprofitament alimentari, garantir el dret a una alimentació saludable i sostenible per a tota la població i crear oportunitats laborals per a col·lectius en situació de risc d’exclusió social.

L’any 2018 vam inaugurar l’obrador de la marca es im-perfect® al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. Així, a pocs quilòmetres del Parc Agrari del Baix Llobregat -conegut com “el rebost de la regió metropolitana de Barcelona”-, naixia un espai d’inserció sociolaboral i d’innovació per l’aprofitament alimentari que consolidava el model circular d’Espigoladors.

Uneix-te al
nostre moviment

Si ets un establiment, un hotel o un restaurant i vols oferir o vendre els nostres productes, contacta’ns. Lluitar contra el malbaratament necessita la col·laboració de tothom.

CONTACTA’NS

Regala segones
oportunitats

Vols formar part de la solució regalant segones oportunitats? Podem personalitzar els teus obsequis d’empresa, cistelles de Nadal, regals de casament, bateig i comunió… o qualsevol altre esdeveniment que vulguis celebrar. Contacta amb nosaltres i et prepararem la millor proposta!

Vols conèixer la nostra
oferta de productes?

CONSULTA EL CATÀLEG